l

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

ΘΕ-Ω-ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ: Ήμουν και είμαι εδώ


Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Θωμάς Μαύρος στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα», με την οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει την εμπλοκή του, για πρώτη φορά, με τα διοικητικά της ΑΕΚ, παρόλο που δεν επιβεβαιώνει πως ακόμα έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση. Παράλληλα, πλέκει το εγκώμιο του Χιμένεθ, μιλάει για το γήπεδο, που πρέπει να γίνει σήμερα, ενώ... ζητάει από τους παίκτες να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μαύρου στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα»


-Η ενεργοποίησή σου είναι μέρος ενός Πανενωσίτικου προσκλητηρίου ή έχει και ουσιαστικό ρόλο;

«Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι δεδομένη. Εγώ ήμουν και είμαι πάντα εδώ. Δεν έχω συμφωνήσει σε τίποτα προς το παρών».

-Αυτός ο τίτλος, που ήλθε καθυστερημένα μάς «χόρτασε» ή έχει δυναμική για να ανακάμψει η Ομάδα;

«Φυσικά πάμε και για άλλα. Δε θα μείνουμε στο Κύπελλο. Αύριο (σ.σ. σήμερα) παίζουμε στην Τούμπα σε ένα ματς κλειδί και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Θέλω η ΑΕΚ, να βγει Τσαμπιονς Λιγκ».

-Ο κόσμος περιμένει από σένα ανάλογη προσφορά στα διοικητικά. Μπορείς να τα καταφέρεις στην σημερινή κατάσταση;

«Είτε φοράς φανέλα, είτε κουστούμι πρέπει να είσαι ο ίδιος. Ο δικός μου χαρακτήρας δεν αλλάζει. Ο Θωμάς, ήταν και είναι πάντα ο ίδιος, με την καρδιά του πάντα στην ΑΕΚ».

-Οι σημερινοί παίχτες δεν έχουν την μορφή της «οικογένειας» όπως παλιά. Είναι ψυχροί επαγγελματίες. Τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτό;

«Ο κάθε παίκτης έχει τη δική του ψυχοσύνθεση και πρέπει να υπάρχει τρόπος να μπορείς να αντλήσεις από τον κάθε παίκτη το 100% και όλοι μαζί να αγωνίζονται για την ΑΕΚ και τους στόχους της».

-Οι φίλαθλοι βοηθούν ή ...ταλαιπωρούν; Δηλαδή, Λίγοι και καλοί ή πολλοί και «ο Θεός βοηθός»;

«Πολλοί και σωστοί. Να αγαπούν την ομάδα και να την βοηθούν».

-Με Μανόλο η ΑΕΚ μπορεί ή ...απορεί;

«Για τον Μανόλο την άποψη πρέπει να την έχουν οι διοικούντες. Εγώ δεν είναι σωστό να μιλήσω. Πάντως, όλοι κρίνονται από το έργο τους στο τέλος της χρονιάς και φυσικά αν η ΑΕΚ βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει είδη στην τσέπη της το Κύπελλο, ο Χιμένεθ για μένα είναι απόλυτα επιτυχημένος».

-Χωρίς Παππά υπάρχει ...Παράδεισος; Δηλαδή, χωρίς χρήματα, τι γίνεται τώρα;

«Αναμφίβολα τα χρήματα είναι βασική προϋπόθεση για μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι και το παν. Χρειάζονται έξυπνες κινήσεις και με τη σωστή δουλειά μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα».

-Όταν ακόμα και ο Μελισσανίδης αρνείται να αναλάβει, τότε ποιός;

«Ο Δημήτρης είναι αναμφίβολα ιδανική λύση. Αφού όμως ο ίδιος λέει πως δεν θέλει να ασχοληθεί, πρέπει να πάμε σε άλλες λύσεις. Η κίνηση των supporters είναι η καλύτερη και θα φέρει πολλά κέρδη στην ΑΕΚ, σε όλους τους τομείς. O κόσμος να στηρίξει τους Supporters».

-Από τη νέα σου θέση, έχεις λόγο στα διοικητικά θέματα που καίνε. Μπορείς να βοηθήσεις στο όνειρο της Φιλαδέλφειας; Ή είναι άλλου ...Θωμά Ευαγγέλιο;

«Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι μία μεγάλη αβάντα για την ΑΕΚ, που τόσο καιρό την έχουμε χαμένη. Πρέπει να γίνει. σήμερα».

-Τα παιδιά σου έγιναν ...κιτρινο Μαυράκια; Δηλαδή, το έχουν το μικρόβιο ή έγιναν...άπιστοι Θωμάδες;

«Τα παιδιά μου, έγιναν και είναι ΑΕΚ γιατί το ήθελαν οι ίδιοι. Ζουν στο σπίτι με τον Θωμά Μαύρο και από μικρά ήξεραν τι εστί ΑΕΚ για το σπίτι μας».

-Υπάρχει μια χώρα σε κρίση. Χρειάζεται ...δίαιτα ή ηλεκτροσόκ; Δηλαδή, για να γίνει η πατρίδα μας πάλι αυτοδύναμη, πρέπει να αλλάξουμε σαν πολίτες και κοινωνία ή θα ξεπουλήσουμε τα προικιά της φύσης και των προγόνων μας;

«Δεν πρέπει να ξεπουλήσουμε τίποτα. Πρέπει να βοηθήσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας».
Πηγή: www.aek365.gr

η Φωτογραφία είναι από παλιότερη εκπομπή στο Up the irons web radio που τότε έκανε την εκπομπή για λογαριασμό του aektzis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Widget by:Blogger Tips